Deriv Придружна програма - Deriv North Macedonia - Deriv Северна Македонија

Како да се приклучите на придружна програма во Deriv


Дерив партнер

Заработете до 45% доживотна провизија со давател на онлајн тргување што му овозможува на секого да тргува на популарните финансиски пазари со најголема удобност. Deriv Group Ltd - сопственик на Binary.com и Deriv.com - има докажано искуство за водење успешни програми за упатување со брзи исплати.


Зошто партнер со нас

Повеќекратни можности за приход и дарежливи провизии

 • Започнете како партнер и добијте пристап до нашата IB програма. Заработете провизија се додека вашите упатени клиенти продолжуваат да тргуваат.

Како да се приклучите на придружна програма во Deriv

Нула трошоци со брзи месечни и дневни исплати

 • Сите програми за партнерство на Deriv се бесплатни. Добивајте ги вашите партнерски провизии платени по ваш метод на избор секој месец и IB провизиите кои се плаќаат на вашата сметка DMT5 дневно.

Како да се приклучите на придружна програма во Deriv

Оптимизирајте ги конверзиите со одлично корисничко искуство и креативна поддршка

 • Дизајниравме клиент-центрирано и интуитивно искуство за тргување за Deriv што е оптимизирано да ги претвора посетителите во клиенти. Исто така, ќе ви ги обезбедиме алатките и креативните материјали што ви се потребни за да го придвижите сообраќајот до Дерив.
Како да се приклучите на придружна програма во Deriv
Партнерство со висока вредност
 • Придружете се на докажана програма за упатување која е дизајнирана да ви помогне да успеете на секој можен начин.

Докажани креативни материјали
 • Користете широк и тестиран избор на банери, е-пошта, видеа и текстуални реклами за да го придвижите сообраќајот на нашата страница.

Глобална подружница поддршка
 • Имате прашања? Треба помош? Повикајте или е-пошта посветен тим на филијали менаџери за сите одговори.


Како да станете партнер

Пријавете се
Рекламирајте
 • Користете ја вашата единствена поврзана врска и нашите испробани и проверени алатки за упатување за да донесете нови клиенти на Deriv.

Заработете
 • Започнете да заработувате врз основа на избраниот план за провизија – – до 45% од вкупниот нето приход генериран од вашите упатени клиенти.


Дерив придружна програма

Партнер со нас како подружница. Заработете провизија од вкупниот нето приход од тргувањето на вашите упатени клиенти на DTrader и DBot.


Удел на приходите

Заработете врз основа на месечните нето приходи генерирани од вашите клиенти.
Нето приходи
Комисијата
≤ 20.000 УСД месечно
30%
20.000 американски долари месечно
45%


Преврти

Опции : заработете врз основа на веројатноста за исплата на секој договор.
Веројатност за враќање
Комисијата
0-19,999%
1,5%
20-39,999%
1%
40-59,999%
0,75%
60-79,999%
0,5%
80-94,999%
0,4%
95% и повеќе
0%
Мултипликатори : заработете 40% од провизиите генерирани од занаетите на вашите клиенти.


CPA (само во ЕУ)

Заработете врз основа на секој успешен упат.

Заработувате 100 УСД кога упатениот клиент успешно ќе депонира еднократен или кумулативен вкупен износ од 100 УСД на неговата Дерив сметка.

Овој план е достапен исклучиво за клиенти со седиште во ЕУ.


Дерив IB програма

Нашата воведна програма за брокер е достапна за сите филијали на Deriv. Заработете провизија од занаетите на вашите клиенти на DMT5.


Дерив MT5 Synthetics

Заработете кога вашите клиенти тргуваат на сметка на MT5 Synthetics.

Несреќа/Бум Индекси на нестабилност Индекс на чекори
Средство
Провизија по промет од 100 илјади УСД
Средство
Провизија по промет од 100 илјади УСД
Средство
Провизија по промет од 100 илјади УСД
Crash 500 Index
0,35
Нестабилност 10 Индекс
0,75
Индекс на чекори 0,10
Несреќа 1000 индекс
0,25
Нестабилност 10 (1s) Индекс
0,75
Бум 500 Индекс
0,35
Нестабилност 25 Индекс
1,75
Бум 1000 Индекс
0,25
Нестабилност 25 (1s) Индекс
1,75
Нестабилност 50 Индекс
3,75
Нестабилност 50 (1s) Индекс
3,75
Нестабилност 75 Индекс
5
Нестабилност 75 (1s) Индекс
5
Нестабилност 100 Индекс
7.5
Нестабилност 100 (1s) Индекс
7.5


Дерив MT5 Финансиски

Заработете кога вашите клиенти тргуваат на финансиска сметка на MT5.

Forex и метали Криптовалути Берзански индекси
Средство
Провизија по лот (1 стандарден forex лот е 100 илјади единици)
Средство
Провизија по промет од 100 илјади УСД
Средство
Провизија по промет од 100 илјади УСД
Forex
5
БТК / УСД
20
Берзански индекси
1 УСД
Метали
5
ЕТХ/УСД
20
Акции
10 американски долари
LTC/USD
25
BCH/USD
25
XRP/USD
25
DSH/USD
250
EOS/USD
250
ЗЕЦ/УСД
250
XMR/USD
250
БНБ/УСД
25
IOT/USD
150
NEO/USD
150
ОМГ/УСД
150
TRX/USD
25
XLM/USD
25
БТК/ЕТХ
20
BTC/LTC
20


Дерив MT5 Финансиски STP

Заработете кога вашите клиенти тргуваат на сметка на MT5 Financial STP.

Forex Криптовалути
Средство
Провизија по лот (1 стандарден forex лот е 100 илјади единици)
Средство
Провизија по промет од 100 илјади УСД
Forex
2.5
БТК / УСД
20
ЕТХ/УСД
20
LTC/USD
25
BCH/USD
25
XRP/USD
25
DSH/USD
250
EOS/USD
250
ЗЕЦ/УСД
250
XMR/USD
250
БНБ/УСД
25
IOT/USD
150
NEO/USD
150
ОМГ/УСД
150
TRX/USD
25
XLM/USD
25
БТК/ЕТХ
20
BTC/LTC
20


Минимална потреба за волумен

За да ја добиете минималната провизија (0,01 во која било валута) дозволена од системот, условот за минимален волумен се пресметува врз основа на следните формули:

Пример:

Зделка за 1 лот БТК/УСД (со девизен курс БТК во УСД од 50.000 УСД ) за промет од 100.000 УСД ќе се исплати провизија од 20 УСД. Минималниот волумен потребен за да се добие минималната провизија од 0,01 УСД се одредува со помош на следнава формула:

Како да се приклучите на придружна програма во Deriv

Договорот за 1 лот од Индексот на нестабилност 75 за цена од 500.000 УСД по промет од 100.000 УСД ќе исплати провизија од 5 УСД. Минималниот волумен потребен за да се добие минималната провизија од 0,01 УСД се одредува со следнава формула:

Како да се приклучите на придружна програма во Deriv

Кој може да аплицира како Deriv Partner?


Експерти за трговија
 • Обезбедете стручни совети и мислења за онлајн тргување преку веб-локација, блог, канал на YouTube, вебинари или други форми на дигитални медиуми.

Програмери на софтвер
 • Развијте веб, десктоп и мобилни апликации. Исто така, има долгогодишно искуство со работа со API.

Менаџери на заедницата
 • Управувајте со активна онлајн заедница која е страсна за онлајн тргување, инвестирање или лични финансии.


Најчесто поставувани прашања на партнерот


Дерив придружна програма

Дали има некои такси што треба да ги платам за да се приклучам на вашата придружна програма?

Воопшто не. Приклучувањето кон нашата придружна програма е потполно бесплатно.

Како и кога ќе ги добијам моите придружни провизии на Deriv?

Ќе ги депонираме вашите провизии директно на вашата сметка што е можно поскоро по 15-ти секој месец.


Како можам да проверам колку провизија заработив?

Најавете се на вашата придружна сметка на Deriv и одете во Извештаи Детален извештај за активност.


Какви извештаи можам да генерирам од мојата придружна сметка?

Можете да генерирате секакви разбирливи извештаи за следење и оптимизирање на вашите кампањи, како што е
 • Извештај за впечатоци на хитови : ги прикажува вашите стапки на хитови и кликања
 • Извештај за земји : Прикажува листа на земји од каде доаѓаат вашите кликови
 • Извештај Мои играчи : Прикажува листа на клиенти со нивните лични карти и датумот на регистрација


Може ли да им понудам на потенцијалните клиенти поттик да се пријават на Deriv користејќи ја мојата единствена поврзана врска?

Слободно разговарајте за кој било план за поттик што го имате со менаџерот на вашата сметка. Запомнете дека не дозволуваме неовластени стимулации, подароци и плаќања за поттикнување на регистрација на клиентите. Доколку има некакви прекршувања, може да ги задржиме провизиите.


Какви алатки за упатување нудите?

Имаме испробан и проверен избор на алатки за упатување, вклучувајќи банери, видеа, рецензии и текстуални реклами. Ако сакате одредени алатки да се приспособат на барањата на вашата страница, ве молиме контактирајте го менаџерот на вашата сметка на [email protected].

Дерив IB програма


Дали има минимални услови за клиент или обем што треба да ги исполнам пред да можам да ги повлечам моите провизии?

Нема апсолутно никакво барање за повлекување на вашите IB провизии.


Како и кога ќе ги добијам моите провизии на Deriv IB?

Вашите IB провизии се кредитираат директно на вашата сметка на DMT5 дневно. Можете да ги префрлите средствата на вашата сметка на Deriv и да ги повлечете на претпочитаниот начин на плаќање.


Дали нудите какви било алатки за упатување на вашите ИБ?

Дефинитивно. Ќе ви обезбедиме банери, видеа, рецензии, врски и текстуални реклами што можете да ги користите за да донесете нови клиенти на нашата платформа DMT5.
Thank you for rating.