Deriv Отвори сметка - Deriv North Macedonia - Deriv Северна Македонија

Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv


Како да отворите сметка во Deriv


Како да отворите трговска сметка


Процесот на отворање сметка во Deriv е едноставен.
  1. Посетете ја веб-локацијата Дерив или кликнете тука за да креирате .
  2. Кликнете на копчето "Креирај бесплатна дено-сметка" или регистрирајте се преку социјална мрежа во страница за регистрација.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Внесете вашата е-пошта, проверете го полето за избор и кликнете на "Креирај демо сметка" копче
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Врската за потврда на е-пошта ќе биде испратена на вашата адреса за е-пошта. Кликнете на "Потврдете ја мојата е-пошта" копче за потврда
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Ќе ви биде прикажан нов екран за да креирате нова демо сметка, внесете ја вашата земја, лозинка a i=13за вашата сметка и кликнете на "Започни со тргување"
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Честитки! Вашата регистрација за демо сметка е завршена!Сега имате 10.000 УСД за тргување со демо сметка.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Ајде да ја поминеме втората опција, ако сакате да тргувате со Реална сметка, кликнете "Додај""" Како да Депонирајте пари во ДеривВашата регистрација за вистинска сметка е завршена копчеДодај сметка" и кликнете " ; полето за избор на Derv, проверете го Условите за користење Прочитајте го Следнои кликнете "Детали за адресата Внесете ја вашата Следно кликнете "Лични детали, Внесете ги Следно, кликнете "валута
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Прво изберете ја вашата " како подолу
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv

Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv

Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv

Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv

Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv


Како да се отвори со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка преку веб преку Facebook и тоа можете да го направите во само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето Фејсбук на страницата за регистрација
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта или телефонски број што сте ги користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Најави се“
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, Дерив бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Deriv.


Како да отворите сметка со Google

1. За да се регистрирате со сметка на Google, кликнете на соодветното копче на страницата.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.

Како да се отвори со Apple ID

1. За да се регистрирате со Apple ID, кликнете на соодветното копче на страницата.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
3. Потоа внесете ја лозинката за вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата до вашиот Apple ID.


Најчесто поставувани прашања за сметката


Зошто не можам да креирам сметка?

Во согласност со нашата пракса на Групацијата, ги поставивме следниве критериуми за пријавување клиенти:

Клиентите треба да имаат најмалку 18 години.
Клиентите не можат да бидат жители на Канада, Хонг Конг, Израел, Џерси, Малезија, Малта, Парагвај, ОАЕ, САД или во ограничена земја која е идентификувана од страна на Работната група за финансиска акција (ФАТФ) дека има стратешки недостатоци.


Како можам да ги променам моите лични податоци?

Ако вашата сметка не е автентицирана, може да го промените вашето име, датум на раѓање или државјанство со одење во Поставки Лични детали.

Ако сметката е целосно автентицирана, можете да поднесете билет со барање за саканите промени. Ве молиме прикачете го вашиот доказ за идентитет и адреса.


Како можам да ја сменам валутата на мојата сметка?

Откако ќе направите депозит или ќе создадете сметка DMT5, може да ја промените вашата валута само со контактирање на Поддршка за корисници.

Како да се најавите на Deriv


Како да се најавите на сметката на Deriv?

  1. Одете на локација на Дерив
  2. Кликнете на „Најави се“.
  3. Внесете ја вашата адреса за е-пошта и лозинка.
  4. Кликнете на копчето „Најави се“.
  5. Кликнете на „Facebook“ или „Gmail“ или „Apple“; за најава
  6. Ако сте ја заборавиле лозинката, кликнете на „Заборавена лозинка“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
За да се најавите на Deriv, треба да отидете на веб-страницата. За да внесете адреса за е-пошта и лозинка, мора да кликнете на „Најави се“. На главната страница на страницата и внесете ги најавувањето (е-пошта) и лозинката што ги наведовте при регистрацијата.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
По успешно најавување. Може да се префрлате помеѓу Реална сметка и Демо сметка.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Изберете ја платформата за тргување со која сакате да тргувате
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Сега може да тргувате за демо сметка со 10.000 долари.


Како да се најавите на Deriv користејќи Фејсбук?

Можете исто така да се најавите на веб-страницата користејќи ја вашата лична сметка на Facebook со кликнување на логото на Facebook. Социјалната сметка на Facebook може да се користи на веб и мобилни апликации.

1. Кликнете на копчето Facebook
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта или телефонски број што сте ги користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Најави се“
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, Дерив бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Deriv.

Како да се најавите на Deriv користејќи Gmail?

1. За овластување преку вашата сметка на Gmail, треба да кликнете на логото на Google .
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта. Ќе бидете однесени на вашата лична сметка на Deriv.


Како да се најавите на Deriv користејќи Apple ID?

1. За овластување преку вашата сметка на Apple ID, треба да кликнете на Apple После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата до вашиот Apple ID. Ќе бидете префрлени на вашата лична сметка на Deriv. 3. Потоа внесете ја лозинката за вашиот Apple ID и кликнете „Следно“.“.Следнои кликнете „Apple ID
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
2. Во новиот прозорец што се отвора, внесете го вашиот лого.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv

Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv


Ја заборавив лозинката од Deriv

За да ја вратите вашата дерив лозинка, кликнете на "Ја заборавив лозинката"
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Таму, ве молиме, внесете ја адресата за е-пошта со која е регистрирана и кликнете на копчето "Ресетирање на мојата лозинка":
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
После тоа, ќе ја добиете е-поштата со враќање на лозинката, кликнете на "Ресетирање на мојата лозинка" копче.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Ќе бидете препратени на страницата каде што можете да ја внесете вашата нова лозинка и потоа кликнете на "Ресетирање на мојата лозинка"
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv
Вашата лозинка за Deriv е променета! Сега можете да се најавите на Deriv.
Како да отворите сметка и да се најавите на Deriv


Најчесто поставувани прашања за Најава во Deriv


Ја заборавив лозинката за мојата сметка на Google/Facebook. Како можам да се најавам на мојата сметка на Deriv?

Ако сте ја заборавиле лозинката за вашата сметка на Google/Facebook, можете да ја ресетирате лозинката на вашата сметка на Deriv за да се најавите на Deriv.


Како можам да ја затворам мојата сметка?

Пред да ја затворите вашата сметка, ве молиме затворете ги сите ваши отворени позиции и повлечете ги сите средства на вашата сметка. После тоа, можете да не контактирате со вашето барање.


Зошто моите детали за најава за DMT5 се различни од моите детали за најавување на Deriv?

MT5 на Deriv е самостојна платформа за тргување која не е хостирана на нашата веб-страница. Деталите за најавување на DMT5 ви даваат пристап до платформата MT5, додека деталите за најавување на Deriv ви даваат пристап до платформите хостирани на нашата веб-локација, како што се DTrader и DBot.


Како можам да ја ресетирам лозинката на мојата сметка DMT5?

Одете на контролната табла на DMT5 и кликнете на копчето Лозинка на таа сметка на DMT5.


Како да ја ресетирам мојата лозинка за Deriv X?

Одете во Поставките на вашата сметка. Под „Безбедност и безбедност“, изберете „Лозинки“. Може да ја ресетирате вашата лозинка за Deriv X под „Трговска лозинка“.

Забелешка: Запомнете дека вашата лозинка за тргување е исто така поврзана со вашата сметка на Deriv MT5 (DMT5).
Thank you for rating.