Deriv Programi i Filialit - Deriv Albania - Deriv Shqipëria

Si të bashkoheni me programin e filialeve në Deriv


Deriv Partner

Fitoni deri në 45% komision të përjetshëm me një ofrues tregtimi në internet që i mundëson kujtdo të tregtojë në tregjet e njohura financiare me lehtësinë më të madhe. Deriv Group Ltd - pronar i Binary.com dhe Deriv.com - ka një histori të dëshmuar të ekzekutimit të programeve të suksesshme të referimit me pagesa të shpejta.


Pse partner me ne

Mundësi të shumta të ardhurash dhe komisione bujare

 • Filloni si një bashkëpunëtor dhe merrni akses pasues në programin tonë IB. Fitoni komision për aq kohë sa klientët tuaj të referuar vazhdojnë të tregtojnë.

Si të bashkoheni me programin e filialeve në Deriv

Zero tarifa me pagesa të shpejta mujore dhe ditore

 • Të gjitha programet e partneritetit deriv janë falas. Merrni komisionet tuaja të filialeve të paguara sipas metodës tuaj të zgjedhur çdo muaj dhe komisionet IB të paguara në llogarinë tuaj DMT5 çdo ditë.

Si të bashkoheni me programin e filialeve në Deriv

Optimizoni konvertimet me përvojë të shkëlqyer të përdoruesit dhe mbështetje krijuese

 • Ne kemi projektuar një përvojë tregtare të përqendruar te klienti dhe intuitive për Deriv që është e optimizuar për të kthyer vizitorët në klientë. Ne do t'ju ofrojmë gjithashtu mjetet dhe materialet krijuese që ju nevojiten për të drejtuar trafikun në Deriv.
Si të bashkoheni me programin e filialeve në Deriv
Partneritet me vlerë të lartë
 • Bashkohuni me një program referimi të provuar që është krijuar për t'ju ndihmuar të keni sukses në çdo mënyrë të mundshme.

Materiale krijuese të provuara
 • Përdorni një përzgjedhje të gjerë dhe të testuar të banderolave, emaileve, videove dhe reklamave me tekst për të nxitur trafikun në faqen tonë.

Mbështetje globale e filialeve
 • Keni pyetje? Kam nevojë për ndihmë? Telefononi ose dërgoni email një ekipi të dedikuar të menaxherëve të filialeve për të gjitha përgjigjet.


Si të bëheni partner

Regjistrohu
Reklamoni
 • Përdorni lidhjen tuaj unike të filialit dhe mjetet tona të referimit të provuara dhe të testuara për të sjellë klientë të rinj në Deriv.

Fito
 • Filloni të fitoni bazuar në planin tuaj të komisionit të zgjedhur –– deri në 45% të të ardhurave totale neto të gjeneruara nga klientët tuaj të referuar.


Programi i Filialit Deriv

Partner me ne si filial. Fitoni komision nga të ardhurat totale neto të tregtimeve të klientëve tuaj të referuar në DTrader dhe DBot.


Ndarja e të ardhurave

Fitoni bazuar në të ardhurat neto mujore të krijuara nga klientët tuaj.
Të ardhurat neto
Komisioni
≤ 20,000 USD në muaj
30%
20,000 USD në muaj
45%


Kthejeni

Opsionet : Fitoni bazuar në probabilitetin e pagesës së secilës kontratë.
Probabiliteti i kthimit
Komisioni
0-19,999%
1.5%
20-39,999%
1%
40-59,999%
0,75%
60-79,999%
0.5%
80-94,999%
0.4%
95% e lart
0%
Shumëzuesit : Fitoni 40% të komisioneve të krijuara nga tregtitë e klientëve tuaj.


CPA (vetëm në BE)

Fitoni bazuar në çdo referim të suksesshëm.

Ju fitoni 100 USD kur një klient i referuar depoziton me sukses një total prej 100 USD një herë ose kumulative në llogarinë e tij deriv.

Ky plan është i disponueshëm ekskluzivisht për klientët me bazë në BE.


Programi Deriv IB

Programi ynë prezantues i ndërmjetësit është i disponueshëm për të gjithë bashkëpunëtorët e Deriv. Fitoni komision nga tregtimet e klientëve tuaj në DMT5.


Deriv MT5 Sintetikë

Fitoni kur klientët tuaj tregtojnë në një llogari MT5 Synthetics.

Përplasje/Bom Indekset e paqëndrueshmërisë Indeksi i hapit
Aseti
Komision për 100 mijë USD xhiro
Aseti
Komision për 100 mijë USD xhiro
Aseti
Komision për 100 mijë USD xhiro
Indeksi i Crash 500
0.35
Indeksi i paqëndrueshmërisë 10
0.75
Indeksi i hapit 0.10
Indeksi i përplasjes 1000
0.25
Indeksi i paqëndrueshmërisë 10 (1s).
0.75
Boom 500 Indeksi
0.35
Paqëndrueshmëria 25 Indeksi
1.75
Boom 1000 Indeksi
0.25
Indeksi i paqëndrueshmërisë 25 (1s).
1.75
Indeksi i paqëndrueshmërisë 50
3.75
Indeksi i paqëndrueshmërisë 50 (1s).
3.75
Paqëndrueshmëria 75 Indeksi
5
Indeksi i paqëndrueshmërisë 75 (1s).
5
Indeksi i paqëndrueshmërisë 100
7.5
Indeksi i paqëndrueshmërisë 100 (1s).
7.5


Deriv MT5 Financiare

Fitoni kur klientët tuaj tregtojnë në një llogari financiare MT5.

Forex dhe metale Kriptovalutat Indekset e aksioneve
Aseti
Komision për lot (1 lot standard forex është 100 mijë njësi)
Aseti
Komision për 100 mijë USD xhiro
Aseti
Komision për 100 mijë USD xhiro
Forex
5
BTC/USD
20
Indekset e aksioneve
1 USD
Metalet
5
ETH/USD
20
Stoqet
10 USD
LTC/USD
25
BCH/USD
25
XRP/USD
25
DSH/USD
250
EOS/USD
250
KZZ/USD
250
XMR/USD
250
BNB/USD
25
IOT/USD
150
NEO/USD
150
OMG/USD
150
TRX/USD
25
XLM/USD
25
BTC/ETH
20
BTC/LTC
20


Deriv MT5 STP Financiare

Fitoni kur klientët tuaj tregtojnë në një llogari MT5 Financial STP.

Forex Kriptovalutat
Aseti
Komision për lot (1 lot standard forex është 100 mijë njësi)
Aseti
Komision për 100 mijë USD xhiro
Forex
2.5
BTC/USD
20
ETH/USD
20
LTC/USD
25
BCH/USD
25
XRP/USD
25
DSH/USD
250
EOS/USD
250
KZZ/USD
250
XMR/USD
250
BNB/USD
25
IOT/USD
150
NEO/USD
150
OMG/USD
150
TRX/USD
25
XLM/USD
25
BTC/ETH
20
BTC/LTC
20


Kërkesa për volum minimal

Për të marrë komisionin minimal (0,01 në çdo monedhë) të lejuar nga sistemi, kërkesa minimale e volumit llogaritet bazuar në formulat e mëposhtme:

Shembull:

Një marrëveshje për 1 lot BTC/USD (me një kurs këmbimi BTC në USD prej 50,000 USD ) për 100,000 USD qarkullim do të paguajë një komision prej 20 USD. Vëllimi minimal i kërkuar për të marrë komisionin minimal prej 0,01 USD përcaktohet duke përdorur formulën e mëposhtme:

Si të bashkoheni me programin e filialeve në Deriv

Një marrëveshje për 1 lot të Indeksit të Paqëndrueshmërisë 75 për një çmim prej 500,000 USD për 100,000 USD qarkullim do të paguajë një komision prej 5 USD. Vëllimi minimal i kërkuar për të marrë komisionin minimal prej 0,01 USD përcaktohet duke përdorur formulën e mëposhtme:

Si të bashkoheni me programin e filialeve në Deriv

Kush mund të aplikojë si Partner Deriv?


Ekspertët e tregtisë
 • Jepni këshilla dhe mendime ekspertësh për tregtimin në internet nëpërmjet një faqe interneti, blogu, kanali në YouTube, webinareve ose formave të tjera të mediave dixhitale.

Zhvilluesit e softuerit
 • Zhvilloni aplikacione ueb, desktop dhe celularë. Gjithashtu ka përvojë të gjerë duke punuar me API.

Menaxherët e komunitetit
 • Menaxhoni një komunitet aktiv në internet që është i apasionuar pas tregtisë, investimit ose financave personale në internet.


Pyetjet e shpeshta të partnerit


Programi i Filialit Deriv

A ka ndonjë tarifë që duhet të paguaj për t'u bashkuar me programin tuaj të filialit?

Aspak. Anëtarësimi në programin tonë të filialeve është plotësisht falas.

Si dhe kur do t'i marr komisionet e mia të filialeve deriv?

Ne do t'i depozitojmë komisionet tuaja drejtpërdrejt në llogarinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur pas datës 15 të çdo muaji.


Si mund të kontrolloj se sa komision kam fituar?

Hyni në llogarinë tuaj të filialit të Deriv dhe shkoni te Raporti i Detajuar i aktivitetit të Raporteve.


Çfarë lloj raportesh mund të gjeneroj nga llogaria ime e filialit?

Ju mund të gjeneroni të gjitha llojet e raporteve të hollësishme për të gjurmuar dhe optimizuar fushatat tuaja, si p.sh
 • Raporti i përshtypjeve të hiteve : Shfaq normat tuaja të goditjeve dhe të klikimeve
 • Raporti i vendeve : Shfaq një listë të vendeve nga vijnë klikimet tuaja
 • Raporti "Lojtarët e mi" : Shfaq një listë të klientëve me ID-të e tyre dhe datën e regjistrimit


A mund t'u ofroj klientëve të mundshëm një nxitje për t'u regjistruar në Deriv duke përdorur lidhjen time unike të filialit?

Mos ngurroni të diskutoni çdo plan nxitës që keni me menaxherin e llogarisë tuaj. Ju lutemi mbani mend se ne nuk lejojmë stimuj, dhurata dhe pagesa të paautorizuara për të inkurajuar regjistrimet e klientëve. Nëse ka ndonjë shkelje, ne mund të ndalojmë komisionet.


Çfarë lloj mjetesh referimi ofroni?

Ne kemi një përzgjedhje të provuar dhe të testuar të mjeteve të referimit, duke përfshirë banderola, video, komente dhe reklama me tekst. Nëse dëshironi që disa mjete të personalizohen sipas kërkesave të faqes tuaj, ju lutemi kontaktoni menaxherin e llogarisë tuaj në [email protected].

Programi Deriv IB


A ka ndonjë kusht minimal të klientit ose vëllimit që duhet të plotësoj përpara se të mund të tërheq komisionet e mia?

Nuk ka absolutisht asnjë kërkesë për të tërhequr komisionet tuaja IB.


Si dhe kur do t'i marr komisionet e mia të Deriv IB?

Komisionet tuaja IB kreditohen drejtpërdrejt në llogarinë tuaj DMT5 çdo ditë. Ju mund t'i transferoni fondet në llogarinë tuaj Deriv dhe t'i tërheqni ato në mënyrën tuaj të preferuar të pagesës.


A ofroni ndonjë mjet referimi për IB-të tuaja?

Patjetër. Ne do t'ju ofrojmë banderola, video, komente, lidhje dhe reklama me tekst që mund t'i përdorni për të sjellë klientë të rinj në platformën tonë DMT5.
Thank you for rating.