Deriv Hap llogari - Deriv Albania - Deriv Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv


Si të hapni një llogari në Deriv


Si të hapni një llogari tregtare


Procesi i hapjes së një llogarie në Deriv është i thjeshtë.
  1. Vizitoni faqen e internetit Deriv ose kliko këtu për të krijuar .
  2. Kliko butonin "Krijo llogari deno falas" ose regjistrohu nëpërmjet një rrjeti social në faqja e regjistrimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Shkruani email-in tuaj, kontrolloni kutinë e kontrollit dhe kliko "Krijo llogari demo" butoni
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Një lidhje konfirmimi me email do të dërgohet në adresën tuaj të emailit. Klikoni "Verifiko emailin tim" butoni për të konfirmuar
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Do t'ju shfaqet një ekran i ri për të krijuar një llogari të re demo, shkruani shtetin, fjalëkalimin a i=13për llogarinë tuaj dhe kliko "Fillo tregtimin"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Urime! Regjistrimi juaj për Llogarinë Demo ka përfunduar!Tani keni 10,000 USD për Tregtim me Llogari Demo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Le të kalojmë në opsionin e dytë, nëse doni të tregtoni me Llogari reale, kliko "Shto""" Si të Depozitoni para në DerivRegjistrimi juaj për llogarinë reale ka përfunduar ButoniShto llogarinë" dhe kliko " ; të Derv, kontrolloni kutinë e zgjedhjes Kushtet e përdorimit Lexoni Tjetërdhe klikoni "Detajet e adresës suaj Futni Tjetër kliko "Detajet personale, Fut Tjetër, klikoni "valutën tuaj
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Fillimisht zgjidhni " si më poshtë
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv


Si të hapni një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes ueb-it nga Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin e Facebook në faqen e regjistrimit
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose numrin e telefonit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni mbi “Identifikohu”
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Deriv po kërkon qasje në: Emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit tuaj. Kliko Vazhdo...
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Pas kësaj ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Deriv.


Si të hapni një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
2. Në dritaren e re që hapet, shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Tjetër".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni "Tjetër".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Si të hapni me Apple ID

1. Për t'u regjistruar me një Apple ID, klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
2. Në dritaren e re që hapet, futni Apple ID-në tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
3. Më pas futni fjalëkalimin për ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në Apple ID tuaj.


Pyetjet e shpeshta të llogarisë


Pse nuk mund të krijoj një llogari?

Në përputhje me praktikën tonë të Grupit, ne vendosëm kriteret e mëposhtme për regjistrimet e klientëve:

Klientët duhet të jenë të paktën 18 vjeç.
Klientët nuk mund të jenë rezident në Kanada, Hong Kong, Izrael, Jersey, Malajzi, Maltë, Paraguaj, Emiratet e Bashkuara Arabe, SHBA, ose në një vend të kufizuar i cili është identifikuar nga Task Forca e Veprimit Financiar (FATF) si me mangësi strategjike.


Si mund t'i ndryshoj të dhënat e mia personale?

Nëse llogaria juaj nuk është vërtetuar, mund të ndryshoni emrin, datën e lindjes ose shtetësinë duke shkuar te Cilësimet Detajet personale.

Nëse llogaria është vërtetuar plotësisht, mund të paraqisni një biletë duke kërkuar ndryshimet e dëshiruara. Ju lutemi bashkëngjitni vërtetimin e identitetit dhe adresën tuaj.


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë time?

Pasi të keni bërë një depozitë ose të keni krijuar një llogari DMT5, mund të ndryshoni monedhën tuaj vetëm duke kontaktuar mbështetjen e klientit.

Si të identifikoheni në Deriv


Si të hyni në llogarinë Deriv?

  1. Shko te Uebsajti i deriv
  2. Klikoni në "Identifikohu".
  3. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.
  4. Klikoni në butonin "Identifikohu".
  5. Klikoni në "Facebook" ose "Gmail" ose "Apple"; për hyrje
  6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në "Kam harruar fjalëkalimin".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Për t'u identifikuar në Deriv, duhet të shkoni në faqen e internetit. Për të futur adresën e emailit dhe fjalëkalimin, duhet të klikoni në "Identifikohu". Në faqen kryesore të sajtit dhe futni hyrjen (e-mail) dhe fjalëkalimin që specifikuat gjatë regjistrimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Pas identifikimit me sukses. Mund të kaloni midis tyre. Llogari reale dhe Demo llogari.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Zgjidhni platformën e tregtimit që dëshironi të tregtoni
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Tani mund të tregtoni për Llogari Demo me 10,000 dollarë.


Si të identifikoheni në Deriv duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në logon e Facebook. Llogaria sociale e Facebook mund të përdoret në ueb dhe aplikacione celulare.

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
2. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit ose numrin e telefonit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni te “Identifikohu”
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", Deriv po kërkon qasje në: Emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit tuaj. Kliko Vazhdo...
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Deriv.

Si të identifikoheni në Deriv duke përdorur Gmail?

1. Për autorizim përmes llogarisë suaj Gmail, duhet të klikoni në logon e Google
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
2. Në dritaren e re që hapet, shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Tjetër".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të Google dhe klikoni "Tjetër".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Ju do të dërgoheni në llogarinë tuaj personale të Deriv.


Si të regjistroheni në Deriv duke përdorur Apple ID?

1. Për autorizim përmes llogarisë suaj të Apple ID, duhet të klikoni në Apple Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në Apple ID tuaj. Do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Deriv. 3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.”.Tjetërdhe klikoni “Apple ID-në tuaj
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
2. Në dritaren e re që hapet, shkruani logo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv


Kam harruar fjalëkalimin tim nga Deriv

Për të rivendosur fjalëkalimin tuaj të deriv, klikoni "Keni harruar fjalëkalimin"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Atje, ju lutemi, shkruani adresën e postës elektronike me të cilën është regjistruar dhe klikoni butonin "Rivendos fjalëkalimin tim":
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Pas kësaj, ju do të merrni e-mail me një rikuperim të fjalëkalimit, klikoni në "Rivendos fjalëkalimin tim" butonin.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Ju do të përcillen në faqen ku mund të futni fjalëkalimin tuaj të ri dhe më pas klikoni "Rivendos fjalëkalimin tim"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv
Fjalëkalimi juaj deriv është ndryshuar! Tani mund të identifikoheni në Deriv.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Deriv


Pyetjet e shpeshta të hyrjes në Deriv


Kam harruar fjalëkalimin e llogarisë time të Google/Facebook. Si mund të identifikohem në llogarinë time Deriv?

Nëse keni harruar fjalëkalimin e llogarisë suaj të Google/Facebook, mund të rivendësoni fjalëkalimin e llogarisë tuaj Deriv për t'u identifikuar në Deriv.


Si mund ta mbyll llogarinë time?

Para se të mbyllni llogarinë tuaj, ju lutemi mbyllni të gjitha pozicionet tuaja të hapura dhe tërhiqni të gjitha fondet në llogarinë tuaj. Pas kësaj, ju mund të na kontaktoni me kërkesën tuaj.


Pse detajet e mia të hyrjes në DMT5 janë të ndryshme nga të dhënat e mia të hyrjes në Deriv?

MT5 në Deriv është një platformë e pavarur tregtare që nuk është e pritur në faqen tonë të internetit. Detajet tuaja të hyrjes në DMT5 ju japin akses në platformën MT5 ndërsa detajet tuaja të hyrjes në Deriv ju japin akses në platformat e pritura në faqen tonë të internetit, si DTrader dhe DBot.


Si mund të rivendos fjalëkalimin e llogarisë time DMT5?

Ju lutemi, shkoni te pulti i DMT5 dhe klikoni në butonin e Fjalëkalimit të asaj llogarie DMT5.


Si mund ta rivendos fjalëkalimin tim të Deriv X?

Shkoni te Cilësimet e llogarisë suaj. Tek "Siguria dhe siguria", zgjidhni "Fjalëkalimet". Mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj të Deriv X nën "Fjalëkalimi tregtar".

Shënim: Mos harroni se fjalëkalimi juaj i tregtimit është gjithashtu i lidhur me llogarinë tuaj Deriv MT5 (DMT5).
Thank you for rating.